eSportlinjen

eSportlinjen på Cosmosskolen afdeling Bakke

Computerspillene Counter Strike og League of Legends står efter sommerferien på skoleskemaet på Bakkeskolen Cosmos. Skolens nye eSportlinje får som den første folkeskole i landet, professionelle trænere fra et af landets førende eSportshold, Tricked eSport. Endvidere har skolen indgået samarbejdsaftale med landsdelens førende eSportforening eSport Esbjerg samt DGI.

Som den første folkeskole i Danmark har Bakkeskolen Cosmos indgået et samarbejde med et af landets professionelle og førende eSporthold. Når vi efter sommerferien, som det eneste sted i Esbjerg Kommune tilbyder en eSportlinje til elever i 7. og 8. klasse, bliver det derfor med nogle af landets dygtigste trænere fra Tricked eSport i spidsen.

Hent dit ansøgningsskema til eSportslinjen her

Bakkeskolen Cosmos skaber et unikt træningsmiljø og udvikler en eSportlinje, hvor unge talenter fra hele Sydvestjylland kan træne og udvikle deres kompetencer inden for eSport, og samarbejdet med Tricked eSport sikrer en solid platform for linjen og en topprofessionel tilgang til træningen.

På eSportlinjen får eleverne kombinationen af den faglige undervisning og udviklingen af de sociale kompetencer i kraft af fællesskabet omkring den interesse for eSport, som de deler. Samtidig er der fokus på den fysiske træning, som skærper præstationerne bag computerskærmen.

Det bedste udstyr og unikke faciliteter

Det bliver spillene Counter Strike og League of Legends, eleverne på eSportlinjen kan træne i, og med Tricked eSport på sidelinjen er vi nu i gang med at skabe de helt rette faciliteter, som kommer til at indeholde det bedste udstyr med mulighed for både kampanalyser og selvtræning.

Tricked eSport udtaler følgende, om eSportlinjen på Bakkeskolen Cosmos

”Vi er ekstremt stolte af vores læringsprogram. Tricked har fokus på udvikling og vejledning af unge inden for eSport, og samtidig med at de bliver bedre til eSport, er det vigtigt, at de også får en uddannelse at falde tilbage på. Vores partnere bliver valgt ud fra deres ambitionsniveau, og at skolens faciliteter matcher kravene til et professionelt gamingmiljø. Det er lige præcis hvad Bakkeskolen Cosmos ønsker at give, og vi glæder os til at hjælpe til med at skabe et professionelt setup," siger Morten Høj Jensen, CEO i Tricked eSport.

 

Kontaktinfo for yderligere information:

Christian Varming, Pædagogisk leder for skoledelen, Bakkeskolen Cosmos, tlf 2179 7948, mail