eSportlinjen

eSportlinjen på Bakkeskolen Cosmos

eSportlinjen

Computerspillene Counter-Strike og League of Legends er i fokus på eSportlinjen. På eSportlinjen bliver eleverne trænet af professionelle trænere fra et af landets førende eSportshold, Tricked eSport.

På eSportlinjen mødes unge topmotiverede talenter fra hele Sydvestjylland for at træne og udvikle deres kompetencer inden for eSport, og samarbejdet med Tricked eSport sikrer en solid platform for linjen og en topprofessionel tilgang til træningen.

Hent ansøgningsskema til eSportlinjen her.

På eSportlinjen får eleverne kombinationen af den faglige undervisning og udviklingen af de sociale kompetencer i kraft af fællesskabet omkring interessen for eSport, som de deler. Samtidig er der fokus på den fysiske træning, som skærper præstationerne bag computerskærmen.

Træningen foregår i skolens unikke eSportcenter, som er et af Sydvestjyllands største og bedst udstyrede.

”Vi er ekstremt stolte af vores læringsprogram. Tricked har fokus på udvikling og vejledning af unge inden for eSport, og samtidig med at de bliver bedre til eSport, er det vigtigt, at de også får en uddannelse at falde tilbage på. Vores partnere bliver valgt ud fra deres ambitionsniveau, og at skolens faciliteter matcher kravene til et professionelt gamingmiljø. Det er lige præcis hvad Bakkeskolen Cosmos ønsker at give, og vi glæder os til at hjælpe til med at skabe et professionelt setup," siger Morten Høj Jensen, CEO i Tricked eSport.

Kontaktinfo for yderligere information:

Christian Varming, Pædagogisk leder for skoledelen, Bakkeskolen Cosmos, tlf 2179 7948, mail