eSportslinjen

eSportslinjen på Cosmosskolen afdeling Bakke

Computerspillene Counter Strike og League of Legends står efter sommerferien på skoleskemaet på Cosmosskolen afdeling Bakke. Skolens nye eSportslinje får som den første folkeskole i landet, professionelle trænere fra et af landets førende eSportshold, Tricked eSport. Endvidere har skolen indgået samarbejdsaftale med landsdelens førende eSports forening eSport Esbjerg samt DGI.

Som den første folkeskole i Danmark har Cosmosskolen afdeling Bakke indgået et samarbejde med et af landets professionelle og førende eSportshold. Når vi efter sommerferien, som det eneste sted i Esbjerg Kommune tilbyder en eSportslinje til elever i 7. og 8. klasse, bliver det derfor med nogle af landets dygtigste trænere fra Tricked eSport i spidsen.

Hent dit ansøgningsskema til eSportslinjen her

Cosmosskolen vil på afdeling Bakke skabe et unikt træningsmiljø og udvikle en eSportslinje, hvor unge talenter fra hele Sydvestjylland kan træne og udvikle deres kompetencer inden for eSport, og samarbejdet med Tricked eSport sikrer en solid platform for linjen og en topprofessionel tilgang til træningen.

På eSportlinjen får eleverne kombinationen af den faglige undervisning og udviklingen af de sociale kompetencer i kraft af fællesskabet omkring den interesse for eSport, som de deler. Samtidig er der fokus på den fysiske træning, som skærper præstationerne bag computerskærmen.

Det bedste udstyr og unikke faciliteter

Det bliver spillene Counter Strike og League of Legends, eleverne på eSportslinjen kan træne i, og med Tricked eSport på sidelinjen er vi nu i gang med at skabe de helt rette faciliteter, som kommer til at indeholde det bedste udstyr med mulighed for både kampanalyser og selvtræning.

Tricked eSport udtaler følgende, om eSport linjen på Cosmosskolen afdeling Bakke

”Vi er ekstremt stolte af vores læringsprogram. Tricked har fokus på udvikling og vejledning af unge inden for eSport, og samtidig med at de bliver bedre til eSport, er det vigtigt, at de også får en uddannelse at falde tilbage på. Vores partnere bliver valgt ud fra deres ambitionsniveau, og at skolens faciliteter matcher kravene til et professionelt gamingmiljø. Det er lige præcis hvad Cosmosskolen afdeling Bakke ønsker at give, og vi glæder os til at hjælpe til med at skabe et professionelt setup," siger Morten Høj Jensen, CEO i Tricked eSport.

Kontaktinfo for yderligere information:

Christian Varming, Afdelingsleder, Cosmosskolen afdeling Bakke, tlf 2179 79 48, mail