Gymnastik-, Bokse- og Teakwondolinjen

Gymnastik-, bokse- og taekwondolinjen på Bakkeskolen Cosmos

På disse linjer varetages træningen i den specifikke idrætsgren, af dygtige instruktører henholdsvis Jerne IF Gymnastisk, Bokseklubben EBBK Esbjerg og Esbjerg Taekwondoklub.

På Gymnastik, Bokse og Taekwondolinjen mødes unge topmotiverede udøvere for at træne og udvikle deres kompetencer inden for deres specifikke idrætsgren og for at udvikle sig som alsidige idrætsudøvere. Samarbejdet med de forskellige klubber sikrer en solid platform for linjen og en højt kvalificeret træning.

På linjerne får eleverne kombinationen af den faglige undervisning og udviklingen af de sociale kompetencer i kraft af fællesskabet omkring interessen sport, som de deler.

Gymnastiktræningen foregår på Bramming Gymnastik- og Idrætsefterskole hvortil elevernes kører i bus to gange om ugen.

Boksetræningen foregår på skolen, hvor der netop er etableret nye faciliteter til boksetræning.

Taekwondotræningen foregår i Esbjerg Taekwondoklubs lokaler i EFI-hallerne.

Hent ansøgningskema til sport+ linjen her

Kontaktinfo for yderligere information:

Christian Varming, Pædagogisk leder for skoledelen, Bakkeskolen Cosmos, tlf 2179 7948, mail